Nejnovější TOP inzerce


Biftek na víně

sponzorované odkazy

Biftek na červeném víně. Image. Ingredience: 4 plátky hovězí svíčkové nebo roštěnce (cca 180g), 40ml ginu, 100ml červeného vína, 2 kusy bobkového listu, ½ celeru, 1 mrkev, 2 stroužky česneku, špetka tymiánu, 2 kusy šalotky, sůl a pepř. Postup: Kousky svíčkové jemně naklepeme pěstí, a vložíme do zapékací mísy. Červené víno smícháme se šalotkou, bobkovým listem a tymiánem. K této směsi přidáme nadrobno nakrájenou mrkev s celerem, důkladně promícháme a přelijeme do misky s masem. Poté ještě přidáme gin. Přikryjeme folií a necháme v chladném místě marinovat 2 hodiny. Poté maso vyjmeme, osušíme utěrkou, osolíme, opepříme. Grilujeme z každé strany 4 minuty, pokud chceme mít maso medium. Pokud chceme mít maso propečené, grilujeme 6 minut.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: