Nejnovější TOP inzerce


Co je to Rib-Eye steak?

sponzorované odkazy

Co je to Rib-Eye steak? (Oko roštěnce nebo také steak Delmonico steak nebo shell steak): Jeden z mých nejoblíbenějších steaků. Krájí se z prostředku nízkého roštěnce a je to asi ten nejšťavnatější, nejprorostlejší steak, který si můžete dopřát. Někdo by si snad mohl stěžovat na to, že je až příliš prorostlý, ale nemělo by se zapomínat na to, že je to právě tuk, který tomuto steaku dodává jeho typickou chuť. A navíc, díky hojně prorostlému tuku je takřka nemožné oko roštěnce příliš upéct. Je třeba si ale dávat pozor na možné vznícení tuku.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: