Nejnovější TOP inzerce


Co usnadňuje grilování

sponzorované odkazy

Co usnadňuje grilování. Doporučuje se vyložit topný koš nebo ohniště. Mimo to ho lze použít ve vhodně složeném tvaru i jako misky k zachycování odkapávajícího tuku. Misku položíme pod otočný rožeň nebo naplocho pod grilovací kovový rošt. Praktické jsou grilovací kleště, zhotovené z lehkého a izolujícího materiálu. Užít jich lze k obracení grilád, k jejich položení na rošt a sejmutí z něho. Oceníme i peroutku, a to pro mírné a jemné potření některých potravin olejem, pivem či kořeněnými omáčkami. Lžička s dlouhou násadou se dobře použije při grilování na rožni, k polévání omáčkami nebo vlastním tukem.

Pro přípravu šašlíku nebo jiných pokrmů na jehlách počítáme s 1 – 2 kovovými grilovacími jehlami na osobu. Velmi dobře se s nimi zachází, jsou-li jejich tupé konce zhotoveny z izolujícího materiálu. Pro tyto účely se však nedoporučuje používat dřevných držadel. Silné rukavice z kůže nás chrání před bolestivými popáleninami, a to jak od oleje a tuku, tak i od žhavých zbytků topiva. Při rozdělování žhavého uhlí používáme kovový pohrabáč s dostatečně rozšířeným spodním dílem. Kropítko na prádlo dobře slouží k uhašení plamínků z odkapávajícího tuku, neboť lze jim rychle a přesně mířit do nejpostiženějších míst. Hodí se samozřejmě i malá stříkačka nebo malá konvička na zalévání květin s delší kropící trubkou.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 1)



Další podobné články: