Nejnovější TOP inzerce


Dvoubarevné vánoční cukroví

sponzorované odkazy

Postup přípravy receptu Dvoubarevné vánoční cukroví: Z mouky, cukru, van. cukru, tuku a žloutků vypracujeme těsto, asi třetinu oddělíme a zapracujeme ještě kakao. Necháme odpočinout v lednici. Poté si vyválíme obě těsta a tmavé si nakrájíme na tenké proužky, ty přeneseme na světlý plát těsta tak aby se střídal světlý a tmavý proužek. Válečkem zamačkneme tmavé proužky do světlého těsta a vykrajujeme například kolečka. Pro děti používám perníčková vykrajovátka zvířátek. Pečeme cca na 150°C. Po zchladnutí slepíme nutelou, nebo jiným krémem, který nám zbyl.

Použité suroviny receptu Dvoubarevné cukroví: 300 g hladké mouky | 140 g másla | 40 g hery | 2-3 žloutky | 100 g moučkového cukru | nutela | 1 lžíce kakaa.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: