Nejnovější TOP inzerce


Hovězí guláš

sponzorované odkazy

Hovězí guláš. Cibuli nadrobno nakrájíme a na oleji osmahneme. Poté přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a za stálého míchání opékáme dokud maso neztmavne. Poté přidáme koření (papriku a kmín), zamícháme, osolíme a podlijeme vodou nebo vývarem. Pod pokličkou dusíme asi hodinu a půl, až je maso téměř měkké. Poté maso vyndáme, šťávu vydusíme až na tuk, zaprášíme moukou, dobře promícháme a krátce osmahneme. Poté vrátíme maso a opět podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Téměř na závěr přidáme majoránku a pode chuti dosolíme. Ingredience 600g hovězího masa (na guláš je nejlepší kližka) 3 cibule směs koření na guláš (buď kupovaná nebo 2 lžičky sladké mleté papriky, trocha pálivé, půl lžičky drceného kmínu) 2 lžíce hladké mouky olej na smažení (nebo sádlo) sůl, majoránka.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: