Nejnovější TOP inzerce


Makrely na grilu

sponzorované odkazy

Makrely na grilu. Postup: Rybu důkladně omyjeme, odřízneme hlavu a ocas. Celou rybu pokapeme citrónovou šťávou zvenku i zevnitř. Posypeme kořením bez soli. Čerstvé bylinky poskládáme do svazečku a vložíme do ryby. Rybu položíme na středně rozpálený gril (ideálně elektrický apod.) nebo ji můžeme zabalit do alobalu a vložíme na klasický gril s uhlíky. Po několika minutách otočíme; pokud se maso odděluje, můžeme rybu rozevřít na půl, vyjmout skelet a dopéci. Budete potřebovat: Makrela Koření na ryby bez soli Citrónová šťáva Citrón na plátky.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: