Nejnovější TOP inzerce


Pečený kapr

sponzorované odkazy

Pečený kapr. Postup: Naporcovaného kapra očistěte, operte, osolte. Každou porci potřete zvlášť sardelovým máslem. Cibuli nakrájejte nadrobno a lehce osmažte v pekáčku na másle. Ochucené porce syrového kapra položte na cibuli a vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte asi 20 minut - ryba je rychle hotová. Z pekáčku opatrně vyjměte porce kapra, zbylou šťávu smíchejte asi s osminkou litru zakysané smetany, ve které jste předtím rozmíchali mouku. Vzniklou omáčku chvilku povařte a proceďte. Omáčku podávejte odděleně, aby si každý mohl posloužit dle chuti. Budete potřebovat: Sardelové máslo 1 ks Sůl, cibuli 1 ks Zakysanou smetanu 1 ks Citrón 1 ks Máslo 1 ks Kapra 1 ks.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: