Nejnovější TOP inzerce


Recepty na Tatarák

sponzorované odkazy

Recepty na Tatarák. ​Maso naškrábeme nožem tak, aby v něm nebyly žádné kůžičky, tuk a žilky. Pak maso sekáme nožem po 1/4 hodiny, aby vznikla jemná masová kaše. Z připraveného masa vytvoříme 4 porce, vytvarujeme do bochánků, pomocí lžíce uděláme důlky do středu bochánků a vložíme do každého syrový žloutek. Bochánek masa se žloutkem dáme do středu talířku a dokola nachystáne misťičky se všemi ingrediencemi (sůl, pepř, cibule, tabasco, hořčice, worcestrová omačka). a servírujeme, každý si umichá svou porci sám a dochuti podle sebe. Samozřejmě můžete maso ochutit předem. Maso osolíme, opepříme, ochutíme Tabasco omáčkou, špetkou Kayánského pepře a vše rozdělíme na 4 porce. Z masa vytvarujeme bochánky a pomocí lžíce uděláme doprostřed důlky do kterých vložíme syrové žloutky. Bochánky položíme doprostřed talířů a dokola na jejich okraj rozdělíme v miskách zbylé ingredience které si kazdý přidá sám dle chuti.
Suroviny:
600 g pravé hovězí svíčkové (můžete použít i jiné části hovězího masa, ale dbejte na to aby bylo dobře očištěné od blan a čerstvé).
mořská sůl a čerstvě pomletý pepř podle chuti,
špetka kayánského pepře,
Tabasco omáčka,
Worcestershire omáčka,
4 žloutky,
1 větší cibule na jemno posekaná,
pikantní dijonská hořčice, nebo jí podobná,
olivový jemný olej
kečup
mletou papriku
nasekané chili papričky

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 2)



Další podobné články: