Nejnovější TOP inzerce


Smažený Vánoční kapr

sponzorované odkazy

Smažený Vánoční kapr, naporcované rybí maso pečlivě osušte a nasolte. Pak je protáhněte ve vejcích rozšlehaných ve větší misce nebo hlubokém talíři se solí. Posléze obalte ve strouhance, kterou jste si připravili do dalšího talíře. Olej rozpalte na vyšší teplotu. Správný okamžik poznáte tak, že když do oleje vhodíte kousek chleba nebo pár drobků strouhanky, okamžitě se začnou smažit. Rybu smažte asi 4–5 minut po každé straně, až bude kůrčička krásně zlatá. Po usmažení klaďte kousky ryby na vrstvu kuchyňského papíru, který odsaje přebytečný tuk. Podávejte se skrojkem citronu.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: