Nejnovější TOP inzerce


Svíčkové medailonky

sponzorované odkazy

Svíčkové medailonky. Řezy ze svířkové lehce naklepeme rukou, osolíme, opepříme a poprášíme trochou mouky. Na oleji je z obou stran prudce orestujeme. Poté přidáme máslo, nadrobno nasekané bylinky a na mírném ohni dohotovíme. Pokud nemáme čerstvé bylinky, můžeme použít sušené, ale v menším množství (asi 1 lžička). Jako přílohu můžeme podávat např. vařené brambory. Ingredience řezy z hovězí svíčkové (asi po 50 - 60g) čerstvé bylinky nadrobno nasekané (bazalka, petrželka, pažitka, tymián, libeček, ...) asi 1 lžíce 2 lžíce másla trocha hladké mouky mletý pepř sůl olej na smažení.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: