Nejnovější TOP inzerce


Velikonoční nádivka z uzenin

sponzorované odkazy

Velikonoční nádivka z uzenin. Uzené maso uvaříme, necháme vychladnout a naporcujeme na kostičky. Rohlíky nakrájíme na kostičky. Vejce rozšleháme v mléce, přidáme nakrájené maso a rohlíky. Mírně osolíme, opepříme, ochutíme utlučeným novým kořením a muškátovým květem. Kopřivy spaříme vařící vodou, spolu s petrželkou nadrobno nasekáme a přidáme do nádivky. Vše důkladně promícháme. Pokud je nádivka ještě řídká, přidáme strouhanku. V opačném případě svlažíme mlékem. Pekáček vymastíme máslem, na dno rozložíme plátky slaniny a na ně narovnáme nádivku. Slaninu můžeme rozložit i na povrch. Velikonoční nádivku z uzenin pečeme asi 40 minut ve vyhřáté troubě. Suroviny: 100 gslanina 1/2 lmléko 4 ksvejce 1 hrstmladé lístky kopřiv 4 ksrohlík 1 snítkapetrželka 500 guzené maso 1 hrststrouhanka.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: