Nejnovější TOP inzerce


Vepřová panenka na žampionech

sponzorované odkazy

Vepřová panenka na žampionech. Medailonky z vepřové panenky lehce naklepe (obrázenou paličkou nebo hranou ruky), osolíme, opepříme a lehce zaprášíme moukou. No oleji zprudka orestujeme z obou stran, snížíme teplotu a přidáme máslo a na plátky nakrájené žampiony a ještě chvíli opékáme. Můžeme podlít troškou vývaru. Podáváme např. s opekánými brambory nebo hranolkami. Ingredience 500g odblaněné vepřové panenky nakrájené asi na 10 řezů asi 350g čerstvých žampionů nakrájené na tenké plátky 2 lžíce másla olej na smažení sůl mletý pepř trocha hladké mouky.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: