Nejnovější TOP inzerce


Vepřová panenka se slaninou

sponzorované odkazy

Vepřová panenka zapečená se slaninou a sýrem. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a maso na něm zprudka orestujeme asi 2 minuty z obou stran, aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Poté do masa uděláme zářezy ve vdálenosti asi 2 cm od sebe. Zářezy jsou skoro přes celou tloušťku, ale tak aby celý kus masa stále držel pohromadě. Maso osolíme, opepříme a případně posypeme grilovacím kořením. Do jednotlivých zařezů vetřeme hořčici a vložíme kousky slaniny, cibule a papriky. Navrch naklademe plátky sýra nebo zasypeme nahrubo nastrouhaným sýrem. Takto připravené maso dáme do vymaštěné zapékací mísy nebo jiné vhodné nádoby, lehce podlijeme vodou nebo vývarem a dáme do předehřáté trouby asi na 20 minut zapéct. Podáváme s opékanými bramborami. Ingredience vepřová panenka v celku, odblaněná anglická slanina (silnější plátky) cibule nakrajená na klínky červená (žlutá) paprika nakrájená na kousky asi stejně velké jako cibulové klínky sýr typu eidam nebo dle chuti hořčice olivový olej sůl, pepř, příp. grilovací koření.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: