Nejnovější TOP inzerce


Vepřové medailonky

sponzorované odkazy

Vepřové medailonky. Vepřovou panenku lehce naklepeme hřbetem ruky a nakrájíme na plátky asi 1 cm silné. Medailonky opepříme a naložíme min. na 1/2 hodiny do chladu do marinády, kterou připravíme ze 4 lžic olivového oleje, 3 lžic sojové omáčky, tymiánu a citronové šťávy. Na rozpáleném oleji krátce a zprudka opečeme maso, aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Zmírníme teplotu a krátce dohotovíme (celková doba restování masa je asi 5 min). Dle chuti dosolíme. Podáváme např. s opékanými nebo vařenými bramborami. Ingredience 500g vepřové panenky (nakrájené na plátky asi po 50g) tymián (sušeného asi 1 vrchovatá lžička) sojová omáčka pár kapek citrónové šťávy olivový olej sůl pepř.

WWW:


Sdílet inzerát na facebooku Sdílet článek na Facebooku (nové)


Přidat článekVložit komentář k článku (počet komentářů: 0)



Další podobné články: